Zorgkosten veilig gespreid betalen met Kedin BetaalFlexibel

Steeds meer zorgkosten worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Een flexibele oplossing voor de betaling van deze kosten kan dan uitkomst bieden.

Kedin scrolldown

Zo werkt Kedin BetaalFlexibel

Simpel in 4 heldere stappen.

Selecteer de zorgverlener

Kies de gewenste limiet en rond je aanvraag af.

Upload de factuur of offerte

Na goedkeuring, betalen wij de zorgverlener rechtstreeks uit.

Vraag hier jouw Kedin BetaalFlexibel aan

De kenmerken van Kedin BetaalFlexibel

Veilig en
verantwoord lenen,
wat houdt dat in?

Verantwoord lenen.

Een verantwoord krediet is een krediet dat bij jou past. Niet alleen financieel, maar ook bij de juiste partner. Tegenwoordig is het inkomen van mensen steeds flexibeler. Zo kan je op het ene moment net wat meer financiële ruimte gebruiken, terwijl je in een later stadium weer wat meer armslag hebt. Dat is de reden dat je een lening die je bij ons afsluit altijd tussentijds kunt en mag aflossen. Uiteraard is het ook van belang dat je vooraf goed op de hoogte bent van wat een lening jou daadwerkelijk kost. Voordat jij een krediet afsluit, laten wij jou ook heel helder zien wat de totale kosten van het betreffende krediet zijn.

Kredietbedrag Maandbedrag Variabele debetrente Jaarlijks kostenpercentage Theoretische looptijd Totale prijs vh krediet
€1.000 € 20 9,90% 9,90% 64 €1.277,79
€2.500 € 50 9,90% 9,90% 64 €3.194,47
€3.500 € 70 9,90% 9,90% 64 €4.472,26
€5.000 € 100 9,90% 9,90% 64 €6.388,95

De looptijd en de maandlasten zijn flexibel. Bedragen die je aflost, kan je weer opnemen. Deze tabel is gebaseerd op het minimale maandbedrag van 2% van de kredietlimiet.

Onze zorgplicht.

Wij hanteren een kredietbeleid dat inhoud dat wij op een verantwoorde wijze leningen verstrekken. Dit houdt in dat wij ervan overtuigd moeten zijn dat jij ons zonder problemen kunt terugbetalen. Wij volgen hierbij de richtlijnen van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland. Ook raadplegen wij registers waar kredieten in worden geregistreerd en checken wij sanctielijsten.

Toetsing

BKR Bureau Krediet Registratie
Voor kredietbedragen boven de € 250,- zijn wij verplicht om jouw gegevens te controleren bij het BKR in Tiel. Als jij bij ons een krediet hebt boven de € 250,-, registreren wij deze ook bij BKR. Een eventuele achterstand zijn wij ook verplicht te melden. Als jij wilt weten hoe jij geregistreerd staat bij BKR, kan je bij hen rechtstreeks jouw gegevens opvragen. Ga naar www.bkr.nl voor meer informatie.

Vergunningen

AFM Vergunning
Kedin Consumenten Financieringen B.V. staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. Het registratienummer is 12020628.

Klachten

KiFiD
Kedin Consumenten Financieringen B.V. is aangesloten bij het officiële klachten instituut KiFiD met nummer: 300.014204. Deze organisatie bemiddelt in geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. Kedin is wettelijk verplicht om aangesloten te zijn bij een financieel klachteninstituut. Uiteraard streven wij ernaar om jouw klacht zelf naar tevredenheid op te lossen. Bekijk hiervoor onze klachtenregeling.